Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, la cerere, cursuri de pregătire pentru examenul IELTS pentru adolescenţi. La şedinţele de pregătire se poate înscrie adolescenţii interesaţi de testarea recunoscută la nivel internaţional. Cursurile de pregătire au loc la sediul A_BEST din zona Piaţa Romană – Dorobanţi.

Testarea IELTS, recunoscută în 135 de ţări 

pre-testare-ieltsÎncă din anul 1989, testarea IELTS (International English Language Testing System) reprezintă un model de referinţă pentru examenele în limba engleză care se organizează periodic. Potrivit site-ului oficial www.ielts.com, peste 7000 de organizaţii, agenţii guvernamentale sau companii multinaţionale din 135 de ţări recunosc punctajele IELTS ca indicatori valizi şi siguri pentru capacitatea unei persoane de a comunica în limba engleză în viaţa de zi cu zi.

IELTS este disponibil în două formate: Academic (util pentru admiterea la cursuri universitare şi postuniversitare) şi General Training (necesar pentru candidaţii care pleacă într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză, fie pentru a studia, fie pentru a lucra.

Punctaje maxime la IELTS, cu echipa A_BEST

Adolescenţii interesaţi să obţină punctaje cât mai mari la testarea IELTS se pot înscrie la cursurile de pregătire pe care echipa A_BEST le organizează la cerere. Simulările de la şedinţele de pregătire au o structură asemănătoare cu cele care se folosesc la examenele propriu-zise.

Trainerii A_BEST pun la dispoziţia cursanţilor modele de teste de pregătire pentru cele patru niveluri de evaluare în limba engleză. Materialele realizate de echipa A_BEST cuprind recomandări pentru fiecare probă a testului IELTS, cu exemple şi aplicaţii practice.

Trainerii A_BEST au o excelentă pregătire academică şi experienţă relevantă în predarea limbii engleze pentru copii şi adolescenţi.

Reduceri pentru colegii care studiază impreună

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 10% în cazul a cel puţin 2 participanţi care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună. 

Centrul de Limbi Străine A_BEST asigură pregătirea aferentă susţinerii examenului, testarea propriu-zisă fiind organizată de instituţiile abilitate.

Pentru înscrieri ne puteţi suna la 0762.274.914 sau ne puteţi contacta pe e-mail la office@abest.ro