Cursuri de limbi straine pentru adolescenti

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează meditaţii pentru examenul de Bacalaureat.

Bacalaureatul este unul dintre cele mai importante examene din viaţa unui adolescent. Promovarea cu succes a examenului de Bacalaureat este esenţială pentru admiterea la facultateBacalaureatul este unul dintre cele mai solicitante examene, motiv pentru care promovarea cu brio a acestui examen este dependentă de o pregătire constantă şi un efort susţinut.

Trainerii A_BEST pun la dispoziţia liceenilor materiale de pregătire, conform programei şcolare pentru Limba Română. Materialele realizate de echipa A_BEST cuprind recomandări pentru fiecare probă a examenelor, cu exemple şi aplicaţii practice. De asemenea, cursurile de pregătire sunt adaptate, pe parcursul lecţiilor, pentru fiecare cursant, în funcţie de nivelul de cunoştinţe dobândit. Totodată, pe durata meditaţiilor se susţin periodic teste de evaluare, care permit elevilor să îşi măsoare nivelul de cunoştinţe dobândit.

 

Metoda de predare şi materialele didactice:

Metoda de predare este una interactivă, care pune accent pe comunicare, astfel încât elevii să se implice în discuţii, dezbateri etc şi să poată dobândi cunoştinţele necesare studiului fiecărei materii. În acelaşi timp, se vor lucra individual şi pe grupe tipuri de subiecte specifice examenului de Bacalaureat şi alte fişe suplimentare de lucru puse la dispoziţie de traineri.  Pe parcursul meditaţiilor cursanţii vor susţine periodic teste de evaluare, în completarea temelor pentru acasă.

În ceea ce priveşte materialele de studiu se vor folosi manualele după care elevii învaţă la şcoală, dicţionare, culegeri, fişe de lucru, în conformitate cu programa şcolară.

Organizăm meditaţii la limba română pentru Bacalaureat, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă.

Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor de curs.

Loc desfășurare: sediul A_BEST, situat pe Str. General Ernest-Broşteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucureşti (puncte de reper: Piaţa Romană, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee, la 5 minute de Metrou Piaţa Romană).

Orar: Luni – vineri, în intervalul 08.30 – 18.30, şedinţe de 2 ore didactice, o dată/ de două ori pe săptămână, sau în zilele de sâmbătă (la alegere), în intervalul  9.00 – 12.00, în funcție de disponibilitatea sălilor de curs și de agenda trainerilor A_BEST.

Structură: 20 ore didactice minimum (un modul standard recomandat = 42 ore didactice); o oră didactică = 50 min.

Tarif standard:

– în cazul cursurilor în sistem individual: 80 RON/ 50 min;

– în cazul cursurilor cu 2 participanţi (în sistem pereche): 50 RON / 50 min/ participant;

– în cazul cursurilor cu 3 participanţi (în sistem mini-grupă): 40 RON/ 50 min/ participant;

Durata unei şedinţe de curs este de 100 minute (2 ore didactice).

Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe numele unuia dintre părinți, indiferent de cursul solicitat, în două tranşe egale (la începutul şi la mijlocul cursului).

Suportul de curs este gratuit, fiind oferit în format original sau format din fişe de lucru atent selecționate de traineri, în funcție de obiectivele cursului.

Sistem discount:

Se acordă 10% discount pentru cursanţii care fac parte din aceeaşi familie sau care se cunosc şi vor să studieze împreună. Discountul este valabil şi pentru persoanele recomandate de actuali cursanţi, care vor să se înscrie la un curs.

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele sau cu alte promoţii.

** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

*** Discountul este valabil şi pentru persoanele recomandate de actualii cursanţi, care vor să se înscrie la un curs.

Mai multe detalii despre organizarea meditaţiilor pot fi obţinute la adresa de e-mail office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.