Centrul de Limbi Străine A_BEST, prin proiectul A_BEST Teens, organizează cursuri de pregătire pentru examenul IELTS pentru adolescenţi, la cerere, conform unui orar flexibil. La şedinţele de pregătire se pot înscrie adolescenţii interesaţi de testarea recunoscută la nivel internaţional. Cursurile de pregătire au loc la sediul A_BEST din Str. G-ral Ernest Broșteanu nr. 15 (zona Piaţa Romană – Dorobanți).

Testarea IELTS, recunoscută în 135 de ţări

Încă din anul 1989, testarea IELTS (International English Language Testing System) reprezintă un model de referinţă pentru examenele în limba engleză care se organizează periodic. Potrivit site-ului oficial www.ielts.com, peste 7000 de organizaţii, agenţii guvernamentale sau companii multinaţionale din 135 de ţări recunosc punctajele IELTS ca indicatori valizi şi siguri pentru capacitatea unei persoane de a comunica în limba engleză în viaţa de zi cu zi.

IELTS este disponibil în două formate: Academic (util pentru admiterea la cursuri universitare şi postuniversitare) şi General Training (necesar pentru candidaţii care pleacă într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză, fie pentru a studia, fie pentru a lucra).

Punctaje maxime la IELTS, cu echipa A_BEST Teens

Adolescenţii interesaţi să obţină punctaje cât mai mari la testarea IELTS se pot înscrie la cursurile de pregătire organizate de echipa A_BEST Teens. Simulările de la şedinţele de pregătire au o structură asemănătoare cu cele care se folosesc la examenele propriu-zise.

Trainerii A_BEST Teens pun la dispoziţia cursanţilor modele de teste de pregătire pentru cele patru probe ale examenului. Materialele realizate de echipa A_BEST Teens cuprind recomandări pentru fiecare parte a testului IELTS, cu exemple şi aplicaţii practice.

Trainerii A_BEST Teens au o excelentă pregătire academică şi experienţă relevantă în predarea limbilor străine pentru copii şi adolescenţi.

Centrul de Limbi Străine A_BEST asigură pregătirea aferentă susţinerii examenului, testarea propriu-zisă fiind organizată de instituţiile abilitate.

Reduceri pentru colegii care studiază împreună

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 10% în cazul a cel puţin 2 participanţi care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

Mai multe informaţii despre tarife: http://abest-kids.com/cursuri-de-alte-limbi-straine-pentru-adolescenti/

Înscrierile se fac la telefon 0762.274.914 sau la email: office@abest.ro.

Despre A_BEST Kids & Teens

Proiectul A_BEST Kids & Teens (www.abest-kids.com) este dezvoltat de Centrul de Limbi Străine A_BEST (www.abest.ro), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de aproape 10 ani pe piaţa de training corporate şi un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, şi oferă cursuri de limbi străine pentru copii şi adolescenţi, cursuri de pregătire pentru examene internaţionale, pre-testări Cambridge, meditaţii pentru examene naţionale etc.