O cariera in educatie

A_BEST Kids & Teens recrutează profesori cu vocaţie pentru predarea de cursuri copiilor şi adolescenţilor.

Echipa A_BEST caută profesori dedicaţi meseriei, curioşi, cu dorinţa de a descoperi lucruri noi şi care pot relaţiona cu grupe de copii şi adolescenţi. Ne dorim ca profesorii care vor face parte din echipa noastră să ştie ce îi interesează pe copii, la diferite vârste, şi să poată adapta materialele în funcţie de nevoile de învăţare ale acestora, astfel încât procesul didactic să fie unul dinamic şi creativ.

Posturi disponibile:

Profesori de română, matematică, engleză, germană – part-time/ project-based–pentru susţinerea cursurilor la sediul A_BEST din Bucureşti (adresa: Str. General Ernest-Broşteanu, nr 15, corp A, sector 1, Bucureşti (Piaţa Romană, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee, click aici pentru hartă).

Responsabilităţi:

  • Predarea unei discipline de studiu din programa şcolară (română, matematică etc) copiilor şi adolescenţilor;
  • Adoptarea unei metode interactive de predare şi adaptarea materialelor de lucru în funcţie de nevoile de învăţare ale cursanţilor;
  • Realizarea unor rapoarte de evaluare periodice ale cursanţilor.

Cerinţe:

  • Cunoaşterea excelentă a disciplinei pentru care candidează;
  • Absolvent al unei facultăţi de profil – Facultatea de Limbi Străine (Engleză, Germană), Facultatea de Litere/ Matematică;
  • Disponibilitate pentru colaborare pe termen mediu sau lung;
  • Disponibilitate pentru studiu şi perfecţionare continuă;
  • Cunoştinţe avansate de MS OFFICE, Internet Explorer, Outlook Express;

Certificatele internaţionale sau stagiile de perfecţionare în ţara de origine a limbii predate reprezintă un avantaj.

Vrei să te alături echipei A_BEST? Aplică pe website!

Despre A_BEST Kids & Teens

A_BEST Kids & Teens este o divizie a Centrului de Limbi Străine A_BEST, care a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest-kids.com/.

Numele (necesar)
Adresa e-mail (necesar)
CV (necesar)